4 viikkoa 2 vrk kuvat.

Aina Mukana "viiva"
Kuva

Aina Vaan "lamppu"
Kuva

Aina Menossa "musta"
Kuva

Aina Jaloissa "kompa"
Kuva

ja jätkät
Aina Varma "varma"
Kuva

Saimi ja Aina Valpas "valpas"
Kuva

 

Pennut on kasvaneet kovasti. Matolääkettä ollaan inhoteltu. Pihalla ollaan reippailtu ja oltu siellä montakin kertaa päivässä.

Luonne erot selkiintyy. Tyypit on kaikki mukavan reippaita. Pojista Varma antaa leikata kynnet tyynen rauhassa odotellen. Se tulee häntä heiluen syliin ja on muutenkin helpon ja suoran oloinen jätkä.

Valpas on aktiivisempi. Se ottaa leluja suuhunsa ja kantelee niitä ympäriinsä. Välillä tytöt laittaa jätkän kuriin, mutta sitten taas leikki alkaa. Pisulirujen jälkeen näkyy jo äijjän elkeet. Takatassuilla ruovitaan ja isojen miesten eleitä on muitakin ;)

Viiva on tasaisin tytöistä. Se on varsin mukava ja reipas. Sillä on myös aika tuuhea tukka. Sopivasti omaa tahtoa sekä kontaktia ihmiseen.

Lamppu tekee kaiken omalla aikataulullaan. Nukkuu jos nukuttaa ja leikkii kun leikityttää. Aina heiluttamassa häntää ja mielellään ruokakupilla.

Kompa on vilkas otus. Sen korvat on alkaneet nousta. Kompa on ketterin ja aika vilkasliikkeinen tapaus. Tytöistä se pienin.

Musta on humoristinen ja vahvatahtoinen. Kynsien leikkuu oli yhtä taistelua.. kynnet saatiin kyllä leikattua, mutta periksi hän ei antanut missään vaiheessa. Musta menee uusiin paikkoihin, vaikka vähän hirvittäisikin. Se hakeutuu ihmisen luo ja haluaa huomiota. Musta vaanii ja hiippailee jänniä uusia ääniä kuullessaan. Tää on aika sisupussi.