Sunnuntaina käytiin ekaa kertaa ulkoilemassa. Oltaisiin menty jo aiemminkin, mutta kaatosateen vuoksi pihalla olis pitänyt opetella uimaan. Odoteltiin siis kuivempaa säätä.

Pentusten päivä menee suunnilleen näin: Nukutaan, herätään, huudetaan, syödään, huudetaan lisää, nukahdetaan jne.. Aika äänekäs porukka. Onneksi ollaan maalla, tänne mahtuu tämänkin hurjan jengin huutelut.
Pennut on tavallistakin äänekkäämpiä, sillä niille puhkea hampaat. Osalla alkaa olla jo kunnollinen naskalirivistö purenta valmiudessa, osalla naskalit peittyvät vielä ikeniin.
Pienet on alkaneet maistella jo kiinteä ruokaa. Useamman kerran päivässä napostellaan palaset raakaa jauhelihaa. Kaikki hoksasivat kiinteän ruuan idean heti. Pennut ovat uskomattoman pläskejä pikku näskejä.. Saimilla riittää maitoa ja hoivaa oikein hyvin. Pennut ovat yli 2 kilon painoisia. Kaikilla on vahva turkki ja hyvän näköinen pohjavilla. Ihan pitkätukkia ei porukkaan ole eksynyt, mutta runsasturkkisilta ne kaikki vaikuttavat.
Kuvassa Elviira, Sammeli, Ursula, Manasse ja Malviina
 
Pojista Sammelilla on vahva oma tahto. Sitä ei huvita nukkua samaan aikaan kuin muita. Se protestoi kovaäänisesti ja vaatii huomiota ja ruokaa osakseen. Sylissä ja käsittelyssä kiltti.
Manasse menee ja tekee mitä tahtoo. Uusiin paikkohin se tutustuu jos sitä huvittaa, jos sitä ei huvita se touhaa jotain omaansa ja laittaa nukkumaan.
Ursula on ensimmäisenä laajentamassa reviiriä. Se menee jokapaikkaan nopeasti ja yhä uudestaan. Se liikkui ensimmäisenä liukkaammalla laminaatti lattialla ja sinikkäästi tepsutteli pikkukoiriamme katsomaa. Leikkiessä se kiipeilee mielellään muiden yli ja murisee häntä pystyssä. Aika vahvatahtoinen ja rohkea emäntä kasvamassa.
Elviira oli pienin, nyt se on ihan yhtä iso kuin muutkin. Osasi kävellä ensimmäisenä ja kertoo voimallisesti jos jokin asia harmittaa. Säpäkkä pentu jolla pitää olla kokoajan jotain tekemistä ja touhua.. tai se keksii itse touhuamista.
Malviina humasi äitini. Se on perttiina peruspentu. Kiltein ja rauhallisin. Katsoo ihmistä suoraan silmiin ja heiluttaa häntää. Malviina saa kutsumanimekseen Miina ja jää Saimin ja Essin kaveriksi kotiin asumaan.