Ilona on seesteinen, rauhallinen ja lähinnä etsii lämmintä ja pehmeää paikkaa kyljen alle. Se kaivautuu kainaloon ja janoaa hellyyttä. Ilona ei suostu leikkimään muiden koirien kanssa, vaan vetäytyy pois tohinasta. Ruoka-aikaan se ei jaksa pidätellä intoaa, vaan sen riemu repeää. Kun kuppiin laittaa ruokaa, Ilona on 5cm päässä tarkkailemassa tilannetta. Kun sitä vilkasee se päästää innokkaita äännähdyksiä, joskus jopa haukahtaa. Kun kuppi viedään sen omalle syömäpaikalle, Ilona on ihan tohkeissaan. Se tekee sarjatulena temppuja, joita se ajattelee minun mahdollisesti haluavan sen tehdä. Ilona pyörii ympäri, menee maahan ja istumaan, yrittää perusasentoa ja kontaktia. Yleensä rauhoitan sen komennolla. Ruuan saa vasta kun malttaa kuunnella että mikä temppu toivotaan. Niinä päivinä kun kohellus on jotain uskomatonta, vaadin siltä luoksetulon pysäytyksen tai jotain muuta sille hankalampaa ja keskittymiskykyä vaativaa. Niinä päivinä kun kohellus on minimissään, vapautan sen suoraan kupille.

Ilonan elämä pyörii ruuan ympärillä. Kun keittiössä rapisee, on Ilona heti vierellä. Jos joku kävelee keittiötä kohden: on Ilona jo siellä. Jos joku syö: Ilona katsoisi oikein mielellään toimitusta mahdollisimman läheltä. Ruokatemputuksia lukuunottamatta se on koulutustauolla. Ilona vain on ja kasvattaa vatsaansa tasaisella tahdilla. Mielenkiinnosta mittasin sen vatsanympäryksen.

34 vuorokautta ja vatsanympärys on 58cm.

Minttu joka on vahvempi narttu ja hiukan pulleammassa kunnossa, pääsi pienempiin senttilukemiin.
Kyllä se Ilonan massu vaan kasvaa.

Pennuista on ollut mukavan paljon kiinnostuneita. Lopullisen tilanteen näemme kun pennut syntyvät ja selviää pentujen lukumäärä ja sukupuolet. Alustavia kyselyjä saa edelleen laittaa tulemaan.

Ajattelin napsia Ilonasta muutaman kuvan

Sanoiko joku Ruokaa?

Ilonan mielestä missin hommat ja poseeraus on ihan muiden koirien hommaa. Kuvasta kuitenkin näkee vatsan hienoisen pyöristymisen.

Selällään kellottelu ei ollut liian uuvuttavaa, siitä hieman onnistuneempi otos.

Urpo viettää onnellisen huoletonta elämää, sitä ei rasita ajatus Ilonan katoavista muodoista.