Pentujen kynnet leikattiin ekaa kertaa. Tapansa mukaan Raudalla oli eniten kommentoitavaa. Se sätki, potki, kiemurteli ja murisi. Aika hellyttävää kun kolmipäiväinen koittaa murista vakuuttavasti.

Messinki on hyvin samaa järeysluokkaa kuin Rauta. Se vaan on huomattavasti lunkimpi tyyppi. Sille käy pikkaset päiväunet kasviksen kaulaa vasten.

Kupari on pojista pörheäturkkisin. Se tykkää nukkua yksikseen, mahdollisesti siksi että kavereiden kainalossa tulee hiki.

Pronssi ja Tyyne. Kaksi hyvin samansävyistä ja oloista. Turkit ovat samanlaiset siloiset ja vaaleat. Kummallakin on lunki asenne. Syliin nostettaessa ne vaan parantavat asentoa, venyttelevät hiukan ja maiskuttavat.

Pentuhuoneessa on telkkari, joka on päivittäin useita tunteja auki. Tyypit tuntuvat ottavan rauhallisesti kaikki äänet. (tai maan tärähdykset, ilmavirrat ja senselaiset mitä pennut voivatkaan tässä iässä aistia) Huoneessa on jo imuroitukin.

Tänään Ilona jätti yhden ruuan väliin. Aikamoista, kun Ilonan tuntee. Pitänee hiukan pienentää ruoka-annosta. Pennutkin kasvavat melkoinen vahvalla tahdilla. Tein pennuille oman kasvusivun tonne sivupalkkiin. Sieltä saa seurailla kehitystä.