28.1. meillä oli aika Lahden eläinlääkäriasemalle. Ensimmäisestä astutuksesta 29 vuorokautta mennyt.

Aamulla Ilona herätti minut suunnattoman voimallisella läähätyksellä. Hormoonit tuntuu hyrähtäneen käyntiin ja yön aikana ehtii tulla hurja pissahätä. Varsinkin jos juo ahkerasti koirien kolmen litran vesikiposta.. Muuten Ilona on hieman lihonut. Painaa 18.2 kg. Tunnustellessa maha on pyöristynyt jo selkeästi. Nisät nöpöttävät pystyssä ja helottavat punaisena. Ilonan luonne on taas seestynyt rauhalliselle pohjavireelle. Ruoka on nyt Ilonalle maailman napa. Niinhän se on yleensäkkin, mutta nyt erityisesti. Pitää varoa etttei lihota sitä mitenkään kohtuuttomiin mittoihin.

Ai niin.. meillä oli siis aika ultraan. Ilona käveli tyytyväisenä takahuoneeseen. Minä ja avustaja nostimme sen alas lasketulle eläinlääkäripöydälle. Siinä se tyytyväisenä makoili selällään tukien varassa. Eläinlääkäri ihasteli Ilonan rentoa asennetta. Se vain heilutti häntää ja kurkisteli hieman ympärilleen, kun pöytä nostettiin ylös. Tällä kertaa vatsakarvoja ei ajeltu pois. Melkein heti ultralaitteeseen osui yksi napero.

Pentu on tuo musta pussi ylälaidassa. Mustan pussin sisälläoleva vaalea on pennun pää ja koko muu pentu.
Cool Helppo hahmottaa eikös vaan?

Jonkin aikaa pyöriteltiin ultraa ja eläinlääkäri löysi varmasti neljä eri pentua. Epäili että enemmänkin saattaa siellä lymyillä.
Lopuksi Ilona sai herkkuja joka pennulle ja yhden itselleenkin. Ihan vain voimallisen hurmaavan noolaamisensa ansiosta.

Nyt jäädään odottelemaan vatsan kasvamista. Mieli tekis jo ottaa vauvavatsa kuvia Ilonasta, mutta kun se näyttää ainoastaan hiukan pönäkältä.. maltetaan odotella vielä hiukan aikaa.