Painoja punnitessani huomasin että pennut olivat vilkkaalla tuulella. Kaikkien paino on nyt kaksinkertaistunut. 

Tyynellä on ihan oma tyyli. Tyyne rakastaa ruokailua. Varsinkin iltaisin ja öisin Tyyne tykkää vallata koko tissirivistön vain omaan käyttöönsä. Tyyne etsii sinnikkäästi oman nisän ja pitää siitä kiinni kunnes nukahtaa. Tyynen oma tyyli on huutaa kiukkuisena ja imeä tissiä kovasti pumpaten. Lopuksi Tyyne nukahtaa tissi poskella ja pikkuinen nassu otsaa myöden maidosta tahmeana.

Kuparia ei olisi huvittanut tulla punnituksi. Se protestoi lievästi ja melko nopeasti tyytyi kohtaloonsa. Kelli selällään käsieni kupeissa ja rauhalliseen tapaansa odotti mitä seuraavaksi tapahtuu.

Rauta huusi kurkku suorana harmista. Se poika on sitkeä sälli. Koko ponteva kroppa kiemurteli ja sätki. Kurkusta kuului kiukkuinen huuto ja märy. Oikein tervettä pientä uhmaa. Pojalla tuntuisi olevan kovasti mielipiteitä ja se kertoo ne kovaan ääneen ja aikailematta. Viitisen minuuttia odoteltiin ja rauhoituttiin ennenkuin päästin sen takaisin laatikkoon. Tahtonsa sai läpi vasta kun pojan ääntelyt olivat hentoisempia ja hiukan enemmän rauhanomaisia.

Messinki näytti myös mieltään. Poika on tahdoltaan jotain Raudan elikkäs Redin ja veljensä Kuparin välimaastosta. Pontevasti piti vastaan taistella, mutta vain lyhyen aikaa.

Pronssi oli leppeällä tuulella. Hiukan vain pyristeli punnitessa, suopui kuitenkin melkein välittömästi. Poika köllikin pitkän aikaa käsissäni. Sekin on saanut muita kiinni. Tarkasteltuani aikani näskejä ruttiksia (kuten pentuja kutsun) huomasin että pari muutakin näyttää pieniä merkkejä riistakuviosta. Saattaahan niillä toki olla muutoin pistokarvoitusta silmien lähistöllä. Riistaparkin värin erottaa vasta parin kolmen viikon iässä paremmin.